Airco Reiniging
Perfect voor Installateurs
Warmtepomp Reiniging
Blog: Waarom Speedclean?
0
0
Airco Reiniging
Perfect voor Installateurs
Warmtepomp Reiniging

Over ons

Speedclean Benelux is een dochteronderneming van Goodway Benelux BV, en levert innovatieve equipment gericht op het reinigen van split airconditioning systemen, microchannels en warmtepompen. Onze Coiljet systemen zijn perfect voor het reinigen van binnen- en buitenunits. Vanuit Werkendam worden de systemen en accessoires geleverd aan klanten binnen Europa. Denk aan HVAC groothandels, installatiebedrijven en andere service- en onderhoudsbedrijven. 

Magazijn Speedclean

 

Wat is Speedclean?

Speedclean is een compleet nieuwe manier om split airconditioning systemen, microchannels en warmtepompen te reinigen, zowel binnen- als buiten units. Met de Coiljet systemen wordt een nieuwe reinigingstechniek toegepast, op basis van lage druk water en reinigingsmiddel, om een effectieve reiniging uit te voeren. Zo blijven airco systemen optimaal functioneren.

Het gebruik van een SpeedClean Coiljet systeem levert de installateur een aantal specifieke voordelen op. Denk hierbij aan:

  • Beter reinigingseffect - meer tevredenheid bij klanten en minder storingen.
  • Kortere reinigingstijden - meer klussen gedaan kunnen worden per dag.
  • Meer reiniging klussen per dag = meer inkomsten.

Voor meer informatie over de werking van de Coiljet, en de verschillende voordelen hiervan, adviseren we om de volgende blog door te lezen en de video hieronder te bekijken.

 

Voor wie is Speedclean bedoeld?

Speedclean is een productlijn die door vrijwel iedereen gebruikt kan worden, zo lang het doel is om een split airconditioning systeem, microchannel en/of warmtepomp te reinigen. Onze focus ligt echter vooral op de volgende groepen:

  • Installatiebedrijven (van klein tot groot)
  • Klimaat technische bedrijven (HVAC)
  • (Technische) Groothandels
  • Bedrijven met een eigen technische dienst (eigen onderhoudsteam voor dergelijke installaties)

 

Bestellen & Levering

Speedclean Benelux heeft een interactieve webshop, waar u zich nu bevindt. Via deze webshop kunt u producten bekijken, vergelijken en bestellen, allemaal online. Daarnaast kunt u 24/7 chatten met een van onze experts, deze chat functie kunt u vinden rechts onderin uw scherm. Onze product experts helpen u graag met het maken van de juiste keuze of advies.

De makkelijkste en snelste manier om te bestellen is via onze webshop. Dit doet u simpelweg door de producten toe te voegen aan uw winkelmand en deze vervolgens in de kassa af te rekenen. Na bestelling zullen wij de goederen transport klaar maken en versturen. Afhankelijk van uw order grootte, kan dit in dozen zijn, of per (halve) pallet. De levertijd is vaak 1-2 werkdagen in de Benelux en 2-4 werkdagen in Europa.

 

Het moederbedrijf, Goodway Benelux BV

Goodway Benelux BV is leverancier van innovatieve HVAC- en industriële onderhoudsequipment. Denk hierbij aan grotere koel- en warmte-technische installaties, zoals: Warmtewisselaars, Condensors, Chillers, Verdampers, Koeltorens, process/afzuigleidingen en luchtkanalen. Goodway levert hiervoor specialistische "maintenance" equipment en oplossingen, die o.a. worden gebruikt bij Cruise Lines / Scheepswerven, Energiecentrales, Petrochemische productie plants, Datacenters en vele andere industrieën.

Speedclean Benelux Werkendam

Klantenservice

Heeft u meer vragen over ons apparatuur?
Neem dan gerust contact op met ons om dit verder te bespreken.

Onze contactgegevens:

Telefonisch contact

Onze experts kunnen u
altijd te woord staan

+31 183 216 170

E-mail

Stuur ons een e-mail.

[email protected]
9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

Goodway Benelux BV

Leemansstraat 15
4251 LD - Werkendam
Nederland Bekijk op Google Maps

NL859432221B01
73272280

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »