Airco Reiniging
Perfect voor Installateurs
Warmtepomp Reiniging
Blog: Waarom Speedclean?
0
0
Airco Reiniging
Perfect voor Installateurs
Warmtepomp Reiniging

Wij staan klaar voor u!

Onze experts helpen u graag verder met uw vragen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Spoel altijd de chemicaliëntank door met schoon water na gebruik en voordat deze opgeslagen wordt, ook als het maar voor een dag is! Chemicaliën die in de pomp en slangen blijven zitten gaan na gelang van tijd zorgen voor corrosie, oxidatie en andere problemen. Dit leidt tot defecten en schade, wat natuurlijk niet wenselijk is.

Wanneer u een dag gereinigd heeft met de CJ-125, spoel dan altijd de chemicaliëntank door met schoon water, hierdoor zorgt u ervoor dat alle overige chemicaliën verwijderd worden. Als u dit doet voorkomt u veel problemen en zult u de levensduur van het toestel aanzienlijk verhogen!

Wij zijn gevestigd aan de Leemansstraat 15, 4251 LD, Werkendam, Nederland. Ons moederbedrijf heet Goodway Benelux BV.

De standaard garantie op Speedclean producten is 1 jaar op fabrieksdefecten. Binnen deze termijn zullen wij het product kosteloos repareren en in het uiterste geval vervangen voor een nieuwe. Defecten/schade door onprofessioneel gebruik valt niet onder de garantie. Wij inspecteren elk systeem om te oordelen of het om een garantiegeval gaat. Neem altijd eerst contact op met de klantenservice van Speedclean Benelux voordat u producten retour stuurt voor garantie gevallen.

U kunt eenvoudig via onze webshop producten bestellen. Bij het winkelmandje kunt u de bestelling afronden en betalen. Een bestelling via de webshop werkt het snelste, wij kunnen er dan gelijk mee aan de slag. Vaak worden de producten (indien voorradig) nog dezelfde dag verstuurd.

U kunt bij ons op rekening bestellen, echter is dit enkel een mogelijkheid voor bestaande klanten. Nieuwe klanten moeten de eerste order(s) vooruitbetalen, voordat wij overgaan tot levering. Is dit echt niet mogelijk voor u? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met een duidelijke reden waarom het niet kan, wij zullen het dan overwegen.

De transportkosten worden automatisch gecalculeerd op basis van uw geselecteerde producten. De verzendkosten worden vervolgens tijdens het afrekenproces getoond. U kunt ook kiezen om uw order op te halen bij ons in Werkendam - Nederland, in dat geval berekenen wij natuurlijk geen transportkosten.

Als alle producten voorradig zijn, versturen we vaak dezelfde dag de order. Wij werken met DPD, UPS, DHL en andere transporteurs voor colli en pallet zendingen. Vaak bedraagt de levertijd 1-2 werkdagen in Nederland en België.

Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om het probleem te bespreken. U kunt ons bereiken middels de volgende kanalen: +31 183 216170 of [email protected] (wij adviseren om te bellen om tijd te besparen!)

Bij Speedclean Benelux is het mogelijk om binnen 8 dagen na uw bestelling te reclameren. Hierna vervalt deze periode en is het niet meer mogelijk om producten te retourneren. Graag ontvangen wij de producten onbeschadigd en in de originele verpakking terug. Wanneer er sprake is van schade of missende onderdelen dan vindt er geen restitutie plaats.

Laat een reactie achter

Speedclean Benelux is onderdeel van Goodway Benelux BV, gevestigd in Werkendam, Nederland. Meer informatie hierover vindt u op onze ''over ons'' pagina.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over Speedclean producten, neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen u graag verder met informatie, levertijden en andere gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u ondersteunen in de volgende talen: Nederlands, Duits en Engels.

* Verplichte velden

Klantenservice

Heeft u meer vragen over ons apparatuur?
Neem dan gerust contact op met ons om dit verder te bespreken.

Onze contactgegevens:

Telefonisch contact

Onze experts kunnen u
altijd te woord staan

+31 183 216 170

E-mail

Stuur ons een e-mail.

[email protected]
9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

Goodway Benelux BV

Leemansstraat 15
4251 LD - Werkendam
Nederland Bekijk op Google Maps

NL859432221B01
73272280

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »