Airco Reiniging
Perfect voor Installateurs
Warmtepomp Reiniging
Blog: Waarom Speedclean?
0
0
Airco Reiniging
Perfect voor Installateurs
Warmtepomp Reiniging

Door David Bokov, 19 februari 2021

5 redenen waarom alle installateurs op Speedclean moeten overstappen!

Als installateur bent u direct verantwoordelijk voor de kwaliteit van de airco installaties bij uw klanten. U wilt hierom natuurlijk bekend staan voor een goede kwaliteit en zekerheid. Daar speelt correct onderhoud een cruciale rol in. In deze blog leest u, waarom Speedclean juist zo interessant is voor u en welke bijdrage het apparatuur kan leveren.

 

Betere reiniging levert geld op.

Wij zijn er van overtuigd dat goede klanten meer betalen voor beter onderhoud. Als het goed gebeurd, hebben ze er namelijk ook echt wat aan. Daar past Speedclean apparatuur perfect bij. Als u correct reinigt, verkleint u de kans op storingen en de verspreiding van ziektekiemen. Daarnaast optimaliseert u de warmteoverdracht en daardoor dus ook de efficiency van het systeem. Waardoor uw klant ook minder energie kosten heeft.

Wij geloven dat u daar dus best wat meer voor mag rekenen. Uw service- en onderhoudscontracten kunnen dus in het algemeen hoger geprijsd worden. Tevens zal de klant versteld staan, wanneer u met deze equipment de reinigingsklus komt uitvoeren. Dan komt u immers pas echt professioneel over, tegenover gesteld van veel installateurs die met een borstel en spuitbus op locatie komen.

 

Correct onderhoud minimaliseert storingen.

Storingen gebeuren vaak op de meest onaangename momenten, wanneer het eigenlijk niet uitkomt. In veel van de gevallen gebeuren storingen doordat het airco systeem niet correct gereinigd is, zowel de binnen- als buiten unit. Hierdoor verliezen ze hun warmte transitie capaciteit en zal het rendement zakken, met storingen als gevolg. Door het gebruik te maken van de correcte reinigingsmethode van Speedclean, zullen de units die u onderhoudt, altijd schoon zijn en zo minder in storing vallen. Ook de eindklant zal dit merken en meer vertrouwen krijgen in uw service.

 

Speedclean reiniging bevorderd de luchtkwaliteit.

Reinigen met water en reinigingsmiddel word ook wel een dieptereiniging genoemd. Hiermee word bedoeld, dat het lamellenblok ook echt goed doorgespoeld word. Hierdoor verwijderd en/of doodt u ook echt de aanwezige vervuiling. Denk hierbij aan; schimmels, virussen, bacteriën en andere aangroei. Zo zorgt u dus voor een optimaal binnen klimaat, doordat de airco unit geen vuile lucht meer kan uitblazen.

 

Speedclean biedt een totaal pakket voor u.

Speedclean Benelux is niet enkel leverancier van het apparatuur. Wij zien ons liever graag als een partner voor uw bedrijf. Zo delen wij graag onze kennis en informatie met u. Zo proberen wij altijd zo veel mogelijk te assisteren in het gehele traject, vanaf de aanschaf van het apparatuur, tot de eerste klussen die u gaat doen. Daarnaast mag u onze blogs gebruiken om informatie over onze methode te delen met uw klanten. Zo kunt u ook eenvoudig alle argumenten van deze methode opsommen bij uw eigen klanten.

Daarnaast biedt Speedclean Benelux complete pakketten aan, die eigenlijk alle producten bevatten die u nodig zal hebben. Deze complete pakketten kunt u hier vinden.

 

Speedclean is de revolutie binnen onderhoud en reiniging.

Speedclean is een totaal nieuwe methode om de airco systemen te reinigen. Wanneer u met deze equipment op locatie bij de klant komt, zijn ze eigenlijk vaak al meteen verkocht. Dit komt doordat het erg professioneel overkomt. Daarnaast zijn alle opvangzakken doorzichtig, waardoor de eindklant precies ziet hoeveel vervuiling er uit zijn/haar airco systemen komt. In bijna alle gevallen is dit enorm veel!

Vrijwel altijd willen eindklanten niet meer terug naar voorgaande methodes van reiniging en onderhoud. Omdat ze niet hetzelfde eindresultaat als Speedclean kunnen bieden.

 

Sneller werken levert geld en efficiency op.

Speedclean werkt niet alleen maar beter, maar ook sneller. Doordat u sneller kunt reinigen, is het ook mogelijk om meer airco systemen per dag te reinigen. Veel van onze klanten geven aan dat ze minimaal 40-50% meer systemen per dag kunnen reinigen, na hun overstap op Speedclean apparatuur. Hierdoor kunnen ze dus ook 40-50% meer omzet genereren per dag, een win-win situatie voor iedereen dus!

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »